10 Nisan 2009 Cuma

meyhanede akıllı tv izlemek

bu ülkede bi akıllı tv gerçeği var! bunu yadsıyamayız hafız!

akıllı tv denen aygıt, türlü türlü sapık kahramanı evimize getiren tv kanalıdır. beş kuruşa da yayın yapmaktadır. youtubedan arakladığı videoları, facebooktan aşırdığı haylazlıkları yayına koyar, prim yapar.

hepsine eyvallah ama yılların meyhane muhabbetine salça olursa; ben orda dur derim hacı bu işe.(noktalı virgül doğru yerde mi kullanıldı)
biz ki, meyhane ortamında siyaset, din, hatun konuşmayacak kadar oturaklı insanlarız. dost meclisi denen yavşak toplumun yegane fertleriyiz! dert paylaşır, kedere ortak olur, neşeye neşe katarız. hangi ara bu akıllı tv denen zamazingo ortak oldu bizim muhabbete?

musayla son aşkından bahsederken kitlendi muhabbet! kasaturayla yumurta kıran ahçı(aşçı diil yavrum ahçı) akıllı tvye çıkınca bi kitlendik. musanın ömürlük aşkı, sahanda yumurtaya mundar oldu.

kalender muhabbetler harcandı akıllı tvye! merdiven parmaklıklarında kayarken, afedersin t.şaklarının üstüne düşen finlandiyalı genco daha bi cazip gelir oldu bize.. ne ara kaybettik üzüm rakısının muhabbetini..

Hiç yorum yok: