22 Nisan 2009 Çarşamba

benjcev'e ucu açık mektup

bağlamadım ucunu, belki ileride bir şeyler daha ekleyebilirim diye. bu yazıyı da deatly ile elele yazdım, hayaller ve hasretler ortak.


sevgili benjamin cevatoğulları arkadaşım.

bizi msn'de engelledin. yo yoo hayır sakın karşı çıkmaya çalışma.. bu yersiz çabaların bizim açımızdan alçalmanın son perdesini oluşturuyor.. utandık zaten.. gücendik.. biz bu muameleyi haketmemiştik.. hadi deatly sapık adamın teki, o biraz haketmiş olabilir.. nihayetinde hiç kimse kız arkadaşıyla tatlı tatlı şakalaşırken lap-top'tan taylan isimli bir adamın çeşitli arkadaşlarının türlü türlü canlı veya cansız şey ile olan cinsel münasebetlerini okumak ve tecrübe etmek istemeyebilir. . saygı duyuyorum buna..

ama ben? benim ne günahım vardı ki?

ben sadece arada ''galatasaray'lı suat'ın kel hali daha iyiydi lan bence.. herifin saçı pişmaniyeye benzedi ektirince, bence çok fena tokada geldi bücür suat.. adam mahalle dinamiklerini elinde tutan bir sokak abisinden kasap çırağına döndü.. ama karısı güzeldi allahı var..'' diye geyik yapıyordum.. bunu mu çok gördün bana? cevap ver!

bir de arada çakozlamayalım diye açıyorsun engeli.. zekamıza hakaret etme.. iki gün online olup, üç hafta offline mı olunurmuş?

uğur da engel bastı galiba.. dışlıyor musunuz bizi pis herifler? hadi dediğim gibi deatly'i anladım da ben n'aptım olm size?

benimle misin deatly? yorum yaz.. ayıptır lan..

5 yorum:

benjcev dedi ki...

biricik sevgilim, çok değerli kankalarım ve delikanlı arkadaşlarım;

herkesin önünde bir konuya önünde açıklık getirmek istiyorum ki; çok pis osurdum. neyse bahsetmek istediğim bu değildi, geğiridiğir, osuruğudur, sıçkısıdır, pekala bunlar tarih boyunca yapılagelen, kah ayıplanan, kah görmezden gelinen, kah tempo tutulan, kah şenlikler düzenlenen metabolik etkinlikler bütünüdür.

ama şunu belirtmek isterim ki, bu nasıl bir psikolojidir ki, sabahtan msn'de konuşmuşuz, akşama doğru, mesai sonu yaklaşmış, paydosu bekleyen ceo'lar gibi sen de beni bekle sakın unutma... farkındaysınız sinirden ne dediğimi bilmiyorum. ben kimseyi engellemem, asla ve kat'a ve ya'hoo bunu yapmam. bu dünyada önem verdiğim iki şey varsa, bunlardan biri arkadaşlarım, ikincisi ise devlet eski bakanı murat başesgioğlu'dur. ki murat başesgioğlu her daim "devlet eski bakanı" olmayı başarmış, ne zaman devlet bakanı olduğu bilinmeyen bir insandır. kendisinin en önemli özelliği, devlet eski bakanı olmasıdır.

neymiş, taylan'ın türlü fentezilerini 1 yıl boyunca dinledim, gıkımı çıkardım mı ha taylan, söylesene? en son "izmir hayvanat bahçesindeki fil bahadır"ın neden öldüğünü anlatırken birazcık tiskindiğim doğrudur. ama o kadar!

ya sen rapper, galatasaray muhabbetlerimizde, senin saçma taktiklerini dinleyip onaylamadım mı? sabri'nin şut çekmemesi için sağ beke efsanevi eski rock grubu ayna'nın kel olanını o mevkide oynatmana süper fikir demedim mi?

yazıklar olsun. ne sevilmez bir adammışım ben ya. yokmuş bu dünyada yerim. hadi selamün aleyküm.


şiş, titretme olm msn'i, patron geliyor.

deatly dedi ki...

zan altında kaldığımı hissediyorum ve bu nedenle önceliği fil bahadır'ın ölümüne vermek istiyorum.

günlerden bir gün ben, fil bahadır, zürafa necla, maymun kamil ve otçu adnan hep beraber karşıyaka - göztepe maçına gitmiştik. nasıl oldu bilmiyorum ama fil bahadır önemli bir karşıyaka atağı sırasında oturduğu yerden aniden fırladı. dikkatsizce hoplayan bahadır ın sağ dişi (ki adamdaki diş diş değil kol böreğiydi) zürafa necla'nın kalçasına isabet etti. bunu bir taciz, bir tecavüz olarak algılayan zürafa necla sinirlendi ve fil bahadır'ı göztepeli olmakla suçladı. hatta suçlamakla kalmadı tüm tribüne bahadır'ın göztepeli bir ajan olduğunu, tribüne bir ajan gibi sızdığını haykırdı. en son ölümcül vuruşu yaptı ve karşıyaka'lı bir bacılarının bir göztepeli tarafından bu şekilde taciz edilmesine göz yumup yummayacaklarını sordu. akabinde seyirci galeyana geldi ve fil bahadır'ı linç etmeye başladı. ben araya girmeye çalıştıysamda yapamadım. bir ara maymun kamil ile otçu adnan'dan yardım istemeye çalıştıysamda bu ikilinin tribünde hayvanlar gibi yiyiştiğini görüp hayattan tiksindim ve herşeyi oluruna bıraktım. ama ne yazikki fil bahadır almış olduğu ölümcül darbeler sonrasında hasteneye kaldırılırken ambulansta hayata gözlerini yumdu..

şimdi zaten bugün 23 nisan neşe doluyor insan. hele hele herkes evinde osura osura uyurken çalışınca ülke ekonomisine yapmış olduğum büyük katkıyı düşünerek daha bir mutlu, daha bir sevinçli, küçüklerimi seven büyüklerimi sayan, dolmalarını serçe parmak inceliğinde saran biri oluyorum.

unutmayın ki arkadaşlar; bu baykal efendi (ismimi verdin olum, artık bu işin geri dönüşü yok. herkesi deşifre edicem) bizleri engelleyebilir, hatta ve hatta silebilirde. ama acaba bu yaptıklarından sonra geceleri uykuları deliksiz olabilicek mi? acaba osurduğu zaman benim yaptığımı anladılar mı tedirginlikleri daha bir artmayacak mı? bu yaptıklarının hesabını ahiretten önce bu dünyada vermeyecek mi? söyleyin ey müminler, bu adam linçi hak etmedi mi? ya allah, bismillahhh...

şu da biline ki şahsım için yapılan bu sapkın tabirleride asla ve asla kabul etmiyorum. ben bir fransız beyefendisi kadar kibar, italyan beyefendisi kadar yakışıklı, irlanda beyefendisi kadarda çılgın olabilirim. ama bunlara dikkat çekmek yerine sahip olduğum alman pornocusu kadar azman özelliğime dikkat çekilirse ben bu işe kırılırım, gücenirim, üzülürüm. kadınım söyle sen mutlu oldun mu?

son sözüm ateş bey' e.. olum o mektubun ucunu açık bırakma. zarfı şöyle güzelce bir yala. yala bakim. yala yala korkma..haaa şöleee..ohhhh. kapanmadı o kapanmadı bi daha yala...mmmmm..

Adsız dedi ki...

ya uludağsözlükten vaudeville for vendetta, nikim yok benim, nirolis'i de aranıza alsanız ya benjcev. bizi de oradaki gereksiz yazıları okumaktan kurtarsanız. gülsek eğlensek bi sevgi çemberi oluştursak burada..

benjcev dedi ki...

değerli adsız, yorumun için teşekkür ederim.

vaudeville for vendetta burada yazıyor zaten. yorum kısımlarında kah "vinetta", kah "vodvil", bazu bazu "vienetta" bazı bazı da "hayrettin demirbaş" mahlasıyla yorumlarını okuyabilirsin. "kısffmet" diye bir yorum yapmış mesela. bunun neresi gerekli. bilmiyorum belki de gerçek hayrettin demirbaş'tır.

son aldığım haberlere göre, nikim yok benim askerdeymiş. çavuş oldum dedi fakat ironi miydi yoksa gerçek miydi anlamadım. kendisine davetiye göndermiştim, ama büyük ihtimalle internete ulaşabildiği zamanlarda buraya vakit ayıramıyordur. keh keh keh.

deatly dedi ki...

sevgili adsız;

öncelikle metanetli ol. yaşamış olduğun sorun, her sağlıklı gencin başına gelebilecek bir sorun. ve önemli olan bu sorunu nasıl aşabileceğimiz. bilimsel araştırmalar göstermiştirki 8 kişilik bir sözlükte karşı tarafa tatmin verebilmektedir. zaten önemli olan sayısı değil işlevi.

abdülkadir abin olarak benim sana tavsiyem bu yazıyı okuduktan hemen sonra kendini bal, badem ve ceviz yemeye vermen ve sonrasında kendine bir mahlas seçmendir.

sağlıcakla kal küçüğüm...