2 Nisan 2009 Perşembe

fatih terim'in egosu

adı memduh'tur.. uzunca bir süre fatih terim'in beyninin derinliklerinde ikamet etmiş, ancak seneler boyu semirdikçe artık o ufacık kafatası kendine küçük gelmiştir ve kendisi ayrı beyne çıkmıştır.. federasyon yetkililerinin tahsis ettiği memduh gözüpek isimli vatandaş ''terim gibi bir dehanın egosuna kafa sahipliği yapmak tabi ki gurur verici bir olay.. sorumluluklarımın bilincindeyim.. şunu da belirtmeliyim ki dünyanın en mükkemmel teknik direktörü fatih terim'dir.. kendisi aynı zamanda dünyanın en iyi triatloncusu, rallicisi, şairi, aktörü hatta aktrisidir de.. nobel fizik ödülünü şu ana kadar alamayışının tek nedeni ise şaibeli seçim komitesidir.. italyanlar çok kulis yapıyor ağa.. masabaşında hallediyorlar hep.. bizim kulisimiz eksik.. halbuki şenes erzik ne kadar iyi bir pozisy..''

yüzyılın geyiğine başlayınca memduh gözüpek/fatih terim'in egosu, uyuşturucu okla bayıltıldı muhabirimiz tarafından..

memduh gözüpek böyle konuşurken fatih terim de ''sizin talukatınıza sokarım göt sivilceleri.. sizin aile meclisinizle orgy yaparım, ihtiyar heyetinizle çapkınlığa çıkarım, hepinizin favorilerini sikerim ibnenin kankaları..'' şeklinde konuştu mikrofonlarımıza.. görüldüğü üzre kendisinin beyninden ego'yu çıkarında geriye tek kalan şey id ve onun eşsiz küfür mekanizması oluyor..

ibrahim üzülmez ise kameralarımızı görünce kafasını önüne eğdi ve deparlayıp köşe gönderinin arkasına saklandı, akşama kadar da çıkmadı ordan..

bilindiği gibi kendisinin ismi, beyninin zaten çok az bir bölümünü kullandığı için terim'in egosunu taşıma görevi için geçmiş, terim bunu duyunca bayılacak gibi olunca ise gözden düşmüştü..

Hiç yorum yok: