2 Mart 2009 Pazartesi

kayahan'dan öte, kayahan'dan ziyade

kayahan acar: beste acar'ın babası, zamanı durduran adam, adam gibi adam, kot pantalon düşmanı tayfun duygulu'nun ex-kayınpederi. bence tayfun duygulu'nun adı, taygun olsaymış belki bir stardı şu an. taygun'la yatıyor, taygun'la kalkıyor olacaktık. allah'tan tayfun olmuş da yırtmışız. bu topraklar üzerinde kimse, tayfun duygulu ile, hele hele adı taygun olan bir tayfun duygulu ile güne başlamak istemez.

tayfun duygulu olunca konu, bir anda konuyu dağıtıverdim. ama bu taygun projesini (the taygun project) bir düşünsün derim. henüz geç değil. ama erken de değil.

şimdi bu kayahan denen adamın, milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulan anları paraya çevirebilme yeteneği vardır. merkez bankası gibi bir adamdır. böyle türk bayrağından para kazanır, efendime söylim, görgüsüzler gibi şampiyonlar ligi'ne girdiğmiz sene cimbom'a şarkı yapar (ki o furya da en fenası mahsun ile kibariye'nin şarkılarıydı. ama zerrin özer'in "şimşekler çaktırdım korksunlar artık benden" ve fonda arif erdem ve kubilay'ın görüntüleri efsanedir, eleştirtmem)

bir de bu adamın bir şarkısı var, ne zaman haberlerde "tüp bebekte mucize çözüm, piknik tüp espirisi yapanlar artık tarihe karışacak" minvalinde haberler çıksa, bu kıvırcık saçlı, ekmek içi görüntülü abimizin "e bebeğim ee, ee, ee, ıııı ıııı ııııı" adlı ninnisi giriyor fona. ulan böyle ninniyle büyütürsen kızını, gider tayfunla evlenir, ah canım vah canım ahmet'le evlenir, olmadı cem-ali'den biriyle birliktelik yaşar. nilüfer bile reha muhtar'la çıktı sırf bu adamla arkadaş olduğu için.

açıklıyorum: bütün kötü ilişkiler kapitalizmin değil kayahan'ın suçudur.

hadi eyvallah.

Hiç yorum yok: