16 Şubat 2009 Pazartesi

garip futbolcu adlarının beyinde dönüp durması

allah belasını versin bu championship manager oyununu bulanları, bok vardı sanki. sabahtan akşama, ingiltere conference liginden futbolcuların adları dönüp duruyor aklımda. sorsan eniştemin işi neden batırdığını yüzeysel olarak "alkol, garı gız" derken, ama lee williams denen sağ açık oyuncusunun neden ikinci yarıda oyuna girmesini saatlerce anlatırım; hala oğlumun ne işle uğraştığı hakkında bir fikrim yokken barry rodger isimli önlibero'nun goalkeeper ratingini, antremanlardaki hal ve tavırlarını çok güzel özetleyebilirim.

hayır bi skime dermanı olan ligden oyuncular olsa, francesco totti'den zlatan ibrahimovic'e, arshavin'den pato'ya kadar oyuncuları saysam, belki bir kaç kupon yaparım, iki üç bir ey cebellezi ederim, istihkakım çıkar diyeceğim ama oyun eski bir de. 2003-2004 sezonundan başladı. kimbilir, michael kangulungu ne yapıyordur şimdi? ingiltere conference liginde düşmemeye oynayan telford takımı aklında mıdır; yoksa şu anda kendine bir züccaciye dükkanı açmış, önünün maşrapayla mı suluyordur? tabi ingiltere'de belediyler iyi çalışıyor, onlar temizliyor falan. insanlar hep saygılı, intizam var.

ee ben nolcam şimdi. sabah uyanınca gözümün önünde "let's kick racism out of football" çıkıyor. sonra sabahtan akşama williamslar milliamslar...

hay mını skim eidos. eyi dost, kara dünde belli olur. nerde sende o yürek?

bizi okuyan ve cm'ye yabancı kişiler için referans:
ingiltere conference ligi: takribi 5. lige tekabül eder. yani siz bir takım kursanız ve federesyona "hafız biz de oynayacağız futbol mudur nedir, çocuklar hevesini alsın, hem spor olur, işte otur otur sağlıksız olduk, gıdasız kaldık" deseniz, sizi büyük ihtimalle bu ligden başlatırlar.
lee williams: mına kodumun salağı. 2 tane penaltı kaçırdı biraz önceki maçta.
eidos: championship manager oyunun piyasaya süren bir takım allahsızları bünyesinde barındıran firma.

2 yorum:

ceketli ali dayi dedi ki...

Hiç eidos'a kızma benjcev. Bunu sen istedin.
Sen değil miydin "Hala oyun mu oynuyorsun?" diye sorduğumda "insan önce bir 'fitbolcularımızın kondisyonları nasıl bey?' der, takımın halini hatrını sorar" diyen?
Aha al.

Griffith dedi ki...

zvonimir boban aq.