26 Mayıs 2009 Salı

kaos

kaos, anarşizmin en temel kuramlarından biridir. özgürlük falan getireceğine inanılır, yeri gelir bakunin'den örnekler verilir. ben gizli bakunin ile örneklerimi vereceğimi. kıh kıh kıh. koca teoriyi, sikko sözlük ortamlarında çürütürüm.

neyse, kaos deyince benim aklıma, bilgisayarın arkasındaki kablo karışıklığı gelir. ve bilirim ki, o kabloların birer iradesi vardır. hareket ederler. misal çok kolay bir deneyi evinizde siz de yapabilirsiniz. akıl sağlınığıza çok güveniyorsanız, kabloları düzenleyin, sabaha karmakarşırık olarak bulacaksınızdır. veya ne bileyim en azından orada nohut falan bulunur. anarşist kabloların en temel besin kaynağı nohut, leblebi ve karpuz çekirdeğidir. ve biriken toz bonusları, onların kılı ve çerçisidir.

yeri gelmişken değinmeden edemeyeceğim, bir yarışma projemiz var. "öğrenci evleri arası bonus kafa toz öbeği yarışması". en büyük, en ağır ve en bakteriyel olmak üzere 3 kategoride yarışabilirsiniz. yapmanız gereken, 1 ay beklemek ve oluşan toz öbeğini dia laylomlarına koyup, bize göndermeniz. birincinin bulaşıklarını yıkayacağız, tansaş'tan "öğrenimler yatarsa şundan alırız ama 5 bira alalım" diyip vazgeçilen içkiden 3 şişe alacağız.

eğitime bir destek de aksi sözlükten.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bu ne ya hıc begenmedım tam bır koas