26 Kasım 2009 Perşembe

ilim vehim



1. hacı amca, arabistan sıcağında beyni sulandı veya şeytan taşlama sırasında kafaya taş geldi veya taş diye amcayı attılar. orada bir şeyler oldu ve akli melekelerini yitirip birden dans etmeye başladı. eğer delirmeyse, amca çok nefis delirmiş. taşkınlığa kaçmadan ve yer yer kıvrak figürlerle, fifa tarafından belirlenen kurallar ölçüsünde delirmiş.

2. olasılık ise demet akalın delirmiş olabilir. evet bu amca, aslında demet akalın. yalnız bu iddia ile ilgili tek sorun, amcanın demet akalın'dan daha güzel sesi olması. demet akalın'ın yaklaşık 4 aydır ortalarda olmaması bu iddiamı güçlendiriyor. kendini kamufle etme amacıyla, kendine hacı dede süsü vermiş olabilir.

3. bu bir kişinin rüyası olabilir ve rüyasına giren ak sakallı dedeyi bir şekilde kameraya çekmiş olabilir. senaryo şu: ak sakallı dede ilk başta adamla cebelleziyi paylaşma hususunda rüyanın sahibi ile anlaşıyor, sonra bu hafta oynanacak maçların skorlarını veriyor. ondan sonra ver elini hoppa hoppa.

4. iddiam şu: eskiden adnan şenses'in ilham periliğini yapıyordu bu amca. hangimizin böyle ilham perisi olsa bırakmaz ki sahneleri? ha söyleyin, hangimiz ceketi takıp beline oynamaz ki? hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşmaz mıyız? tabi adnan şenşes'in sahneleri yine bıraktığı bir anda, demet akalın'a ilham vermek için gelmiş olabilir.

bu hacı amcayı bile bir şekilde anlarım da, insan ofise neden "habitat" diye plaka asar?

1 yorum:

Griffith dedi ki...

Memleketin çivisi çıkmış mnaki.