6 Kasım 2009 Cuma

demir bükey


ben böyle spesifik insanlara bayılıyorum. bu adam, sanki çocukluktan beri ailesi tarafından, türk şoförlerine doğruyu öğretmesi için yetiştirilmiş gibi. hatta ismi de ona göre verilmiş: "demir bükeyiler, araba yapayiler yieavrum" diye teknolojiye şaşıran anneannesine gönderme yapmayı da es geçmemişler. ayrıca, bu adam sanki çocukluktan beri bıyıklı ve şapkalı gibi.

şimdi, bu adam yanlışı sevmez, hatayı affetmez tavrıyla; geceleri hbb'de olması beklenen şehvet dolu dakikaları "lastiklerimizi kontrol edelim", "dönerken sinyal yakalım, gerekirse kolumuzu camdan çıkaralım, arkanızdaki angut anlamadı mı, durun güzel bir dille izah edin, dolmuş şoförü levyeye mi yeltendi, beni tanımıyorsunuz ibneler" gibisinden sert ifadelerle ergenlere zehir etmiştir. neyi zehir etti diyeceksin? uzun oldu cümle, haklısın. geceleri hbb'de olması beklenen şehvet dolu dakikaları. kim? demir bükey. ok mi? very welllll.. haydi bakalım diğer paragrafa. sizi hınzırlar, kıh kıh kıh.

şimdi her babanın bir demir bükey olduğu zaman vardır. 18 yaşına girmiş çocuğuna direksiyon kursu veren her baba biraz sinirli, biraz küskündür talihine. işte demir bükey, ailelerin içine bu şekilde sızar: "oğlum yavaş yavaş bırak debriyajı, bağırsın araba sen bas gaza, olm bas gaza lan. oğlum daha ilk sürüşünde ne diye dirseğini camdan çıkarıyorsun? frene bas, frene bas lan! el frenini çek, perdeyi arala, gireceğim rüyalarına" gibisinden hoyrat bir demir bükey olur.

ne? o filmler hbb'de değil miydi? show tv'de miydi? pankreas güreşlerindeki amerikan gladyatörlerin o yağlı vicutları? yanlış programı mı izlemişim?

Hiç yorum yok: