25 Ocak 2010 Pazartesi

Aksi'cilerin gerçek yüzleri vol.3 -deatly, bir seksomanyağın bilinçaltına yolculuk-

4101... Neyi mi ifade ediyor bu sayı?

Hemen söyleyeyim:

Aksi Sözlük bünyesinde barındırmakta beis görmediğimiz deatly'nin bugüne kadar cinsel ilişkiye girdiğini iddia ettiği kişi/canlı/nesne/kurum sayısını. Kendisiyle muhabbet biraz derinleştirilirse (ki ben derinleştirdim istemeden de olsa) bu 4101 birimin 3910'unun dişi insan, 103'ünün erkek insan, 22'sinin transeksüel insan, 18'inin büyükbaş, 5'inin küçükbaş çiftlik hayvanı, 11'inin sokaklarda bulunabilecek bilumum başka hayvan, 8'inin yere açılı vaziyette duran çeşitli tür ve ebatlarda ağaçlar, 3'ünün meyve, 3'ünün kuru bakliyat, 2'sinin beyaz eşya (1 Grundig ve 1 Bosch olmak üzere), 2'sinin bilgisayar kasası, 2'sinin park heykeli, 1'inin denizatı (nasıl, bilmiyorum, üstüme gelmeyin) 1'inin Türkiye Gelir İdaresi Başkanlığı (komple kurum olarak), 1'inin felsefedeki oportünizm akımı, 1'inin Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2 tane oluyor aslında bu), 1'inin Atilla Taş, 1'inin de dünya dışı tanımlanamayan bir varlık olduğunu öğrenebilirsiniz. Geriye kalan 8 vukuatını ise hatırlayamıyor, sarhoşmuş. Ama tanımlanamayan varlığın uzay gemisine de kaydığına yüzde 70 oranında emin. Ayrıntıya girecekti, ben kestim. Güç reaktörünün orda bir soket girişi mi bulmuş n'apmış tam da anlamadım.

Evet arkadaşlar... Adam manyak... Hiç de öyle işte efendim gençliğinde büyük travma geçirdi demek yok efendim çeşitli acılar çekti toplum bu durumdan sorumlu falan ötmeyin. Gayet de güzel bir ortamda büyümüş bu herif. Kendisi bu yola girmeyi seçmiş, tamamiyle bireysel ruh hastalığı.

deatly'nin seksopatlığını sayılara dökmeye devam edelim: Bu 4101 bahtsız 'şey'den (ilişkiye girilen varlık skalasının genişliği yüzünden başka bir kelime bulamamamı takdir edersiniz) 1997'si deatly hakkında suç duyurusunda bulundu (Grundig çamaşır makinesi de suç duyurusunda bulunanlardan biriydi, düşünün artık ne kadar etkilenmiş makineceğiz). 1996'sı deatly onlarla aynı msn odasına tanımadıkları kişileri alıp kaçmaya son vermesiyle suçlamalarını geri aldı. Sadece Harry Potter bu davadan dönmedi, yüce Türk ve Yüce büyücülük adaletine güvenini sürdürdü. Bu arada bu dava yüzünden Türkiye ile İngiltere Büyü ve Büyücüler odası arasında diplomatik kriz çıktı. Hogwarts deatly'nin iadesini istedi, dış işlerimiz reddetti. deatly'nin ''Büyücülükte iyi ekmek var cadı madı. Ben giderim baba gönderin beni.'' demesiyle gerilim iyice tırmandı. Şu anda bu düğümü çözmeye uğraşıyor yetkili makamlar.

Şimdi de bir evlilik tutturmuş durumda bu adam. Buradan bu arkadaşın müstakbel hayat arkadaşı adayına sesleniyorum: Yapma kızım... Bak yapma bacım... Adam günde üç öğün içine testesteron basılmış viagra hapı yutan bir tavşan hareketliliğinde. Konuya komşuya rezil olursunuz bakın... Apartmanı rahat komaz. Bunu al, zehirli okla uyut, San Diego hayvanat bahçesi yetkililerine teslim et. Orada timsah, babun felan takılsın, ölümü de hayatını yaşamayı seçtiği yolla olsun. Vahşi hayvanlardan biri, arkasında bu adamı gördükten sonraki bir anlık şoktan kurtulduktan sonra haklasın bunu. Hem sen, hem biz, hem ülkemiz hem de ormanların kralı aslan kurtulsun. Aslan aslan olalı böyle muameleye maruz kalmamıştır.

Yazımı sonlandırmadan önce bunun yatak odası fantezilerinden biri hakkında ipucu yazayım ki, nasıl bir fenomenle karşı karşıya olduğumuzu bilin. İki kelime söylüyorum bakın: Tahin helvası...

Atın bunu siteden. Temiz bir aksi sözlük için bu gerekli...

Yakında nasıl bir insan evladının bir bloga yazı yazarken nick olarak kendi ismini seçebileceğini irdeleyeceğim. Evet, doğru bildiniz, son derece sorunlu bir insan evladının.

Bekle bakalım 'erdem', sıra sende!

1 yorum:

akn dedi ki...

ben izmir'de vatani görevimi yaparken (gülmeyin lan, çok fena vatani görev yapıyordum ben. bizim bir dübürettin uzman vardı, allah siiz inandıs.. neyse) bu arkadaş beni ziyarete geleceğini söylemişti. nitekim gelmiş de. lakin, nizamiye karkolundaki nöbetçi çavuşun kulak memesini yalamaya yeltenince bunu apar topar bindirmişler geldiği araca, vitesi boşa alıp aşağı doğru koyuruvermişler.

çok delikanlı adamdır ama. öyle böyle değil.