14 Ekim 2010 Perşembe

msnden öğrendiğim bir şey var

bundan yıllar yıllar evvel, ben yaşlarda bir şair -ataol behramoğlu- çok fena bi şiir yazmış:

...
yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var
yaşadın mı büyük yaşayacaksın
ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına...
...

ırmaklara, göğe karışmaktan söz etmiş hacıabi. tam kafamdaki şair imgesi. cebinde bi not defteriyle o park senin bu mera benim, öteki koruluk senin buteki piknik alanı benim dolanmış durmuş gibi. her sabah, yaşadığı köhne bekar odasının penceresini açıp içine yaşama sevinci doldurmuş. vapurda martılara, sultanahmet'te güvercinlere, moda'da kedilere yarenlik etmiş gibi. benim gibi oturaydı bilgisayar başında, bakaydı monitöre aval aval, içeydi peş peşe sallama çayları.. yazabilir miydi? kat'a!

ataol abi karşısındaki acizliğimi savunma girişimime koca bi paragraf ayırdım. ama başarılı olamadığımı hissediyorum. neyse ziyanı yok. bu işler biraz da isim soyisim kombinasyonuna bakıyor. o isimle şiir yazmasa zaten ömer hayyam mezarından kalkar gelir de tokadı basar adama.

msnden öğrendiğim bir şey var: durumu DIŞARIDA olanların yüzde 98'i o anda içeride. bu basit bi tespit evet. ama şunu dinle bak: bunların yüzde 72'si o anda sıçıyor. evet, sıçıyor! malesef bu böyle. dışarıda mı sıçıyor peki? hayır, içeride! yani yalan dolan diz boyu...

durumu MEŞGUL olanların yüzde 47'si o anda afedersiniz cayır cayır porno izliyor! isim verip rencide etmek istemiyorum ama dikkatli arkadaşlar şu anda bu kişiyi hemen anımsayıp kafalarında rencide etmişlerdir.

ÇEVRİMDIŞI takılanların yüzde 64'ünün, msn listesindeki arkadaşlarından birine veya birkaçına borcu var. kalan yüzde 36'lık bölüm ise halk arasında çakal olarak da bilinen ve hoşlandığı kızın/oğlanın oturum açmasını kollayan hesapçı aksi nalet kimselerden oluşuyor.

çok acayip işler dönüyor sanalda.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

msn ne yhaaa! neredhe yashıyonus sisss.

zaaaaa

benjcev dedi ki...

bak Adsız, seni doğrarım.

Adsız dedi ki...

vaoov burda caniler, ırkçılar mevcut. olamaz böyle bir şey!! sizi dava edicem.

akn dedi ki...

lan biricik blogumuzu ergenler okuyomuş aga, bırakırım ben bu işleri! aha vallahi tansiyonum fırladı...

Adsız dedi ki...

bir dakika. bir dakika!! öncelikle ilk yorumu yapan adsız ben değildim. ben yumuşak g. bloga saçmasapan yorumlar yapıp da kirletmek istemem. severek takip ediyorum işte. bu kadar. saygılar.

Adsız dedi ki...

bir dakika. bir dakika!! öncelikle ilk yorumu yapan adsız ben değildim. ben yumuşak g. bloga saçmasapan yorumlar yapıp da kirletmek istemem. severek takip ediyorum işte. bu kadar. saygılar.

benjcev dedi ki...

@nikim yok benim

hep oyunlar senaryolar valla.,

@yumusak g

burda olan burda kalır. dava etme bizi. biz de senin ergen olduğunu, kafanı eğip aynada sepya fotolarını çektiğini deşifre etmeyelim. yoksa elimizden neler gelebildiğini tahayyül bile edemezsin. tahayyül kelimesinin anlamını da hayal edemzsin.

benjcev dedi ki...

bu ara deatly hala msn'de meşgul lan.

Adsız dedi ki...

@benjcev

çok kırıldım çok üzüldüm. ergen değilim ben. yaşımı söyleysem utanırsın genç evlat. ama seni rencide etmek istemiyorum. tartışmaya da lüzum yok. yazın okuyalım. başarılar.

bunu yazan yumuşak g.

Adsız dedi ki...

oha deatly beni engellemiş!

yumuşak g.

benjcev dedi ki...

hay allah, yukarıdaki yorumu ciddiye mi aldın?

Adsız dedi ki...

Sizi severim. her zaman da takip ederim. yalnız her şeyi geçtim deatly kod adlı arkadaşımızın beni mesenede engellemesine çok içerledim. ne yaptım size sayın taylan? sorarım. ayrıca ben ekönömik körüz. oğlüyörüm da ondan böylö çokoyör söslör..

yumuşak g.

deatly dedi ki...

Len bana su seviyeli, oz türkce hakim duruşumu bozdurmayin. Ne MSN si ne mesgulu. Emre altug şarkısı dinlemiscesine mutsuz, huzursuz ve zevksizim su an. Man görsem kelebek sanırım. Üzerime gelmeyin küfür ederim. Ayipppp

deatly dedi ki...

Ayrıca baykal im; bana yapmış oldugun gönderme doğru değil. Yani bazen doğru eyvallah ama her belgesel izleyisimde MSN de de olsam ohoooooo...