15 Ekim 2009 Perşembe

meteor

birader, bu meteorlar neden hep boş araziye düşer? lan bir kere de şehre düşsün ya. bir kere de "tem otoyolu, meteor yağmuru yüzünden kapalı. ulaşım yolun tek şeridinden kontrollü olarak sağlanıyor. vinçler yanan meteora yaklaştı fakat eridiler. halk arasında portif olarak bilinen forkliftler buharlaştı." gibi bir anons duyalım.
(uzaydaki taşa meteor denir)
tamam, boş araziye düşme olasılığı daha yüksek. fakat bir kere de ne bileyim, şöyle taksim meydanına düşsün. normal doğa olaylarında siki çarşafa dolayan yetkilileri, bir de o zaman görelim? meteorun önüne geçip açıklama yapan varla yok arasında bıyıklı, kahverengi takım elbiseli adam görelim televizyonda.

bunun bilim kurgu filmlerine benzeyen örnekleri yaşandı bu ülkede. radyasyonlu çayı, "bütün vitamini protonunda" diyerek içti, 5 sene sonra kanserden öldü biri, veya temiz olduğunu göstermek için girdiği haliç'te "su tertemiz hacı, sen de gel, ilk başta biraz kokuyor ama sonra insan alışıyor" diyordu başka biri. yemin ederim dalıp çıktığında lüle lüle bok düşüyordu herifin başından. bir de meteor düşünce n'olacak ona bakalım.

1 yorum:

hiç kimse hakkında her bi şey dedi ki...

çok güldüm! sahiden de süper tespit, hep boş araziye düşüor! ama bahsettiğin senaryo gerçek olursa sonrasında olacaklar, yapılacak yorumlar muhtemelen şöyle olur

-'7,2 yetmedi; meteor da mı yetmedi?' yazılı pankartlar mutlaka bi gösteride açılır!
-gerizekalı bebeler acaba ne var diye içine bakıcaz derken düşer
-bir kısım insan bunu 'dış mihrakların oyunu olabilir!' şeklinde komplo teorileriyle ilintilendirir
-samanyolu tvde 'kalbin gözü' programında meteoru rüyasında gören ve münafıkları(!) uyarmaya çalışan hocaya dair bi bölüm mutlaka çekilir
-medyum memiş ve gökbilimciler mutlaka bi kanalda karşı karşıya getirilir!

yani bilimsel yönü hariç ne kadar magazinsel yönü varsa hepsine dair geyikler döner!